2010-10-14 09:12:17• hírek • Blikk

Itt volt az ideje, hogy kiírják Imit

Elfáradt Balassa Imre karaktere a népszerű sorozatban, ezért költöznie kell.

Tizenegy év után búcsúzik a Barátok közt csapatától Kinizsi Ottó (28). Az általa megformált Balassa Imre számára eljött a távozás ideje. Imre, aki egykor Zentáról, apja ostora elől menekült a Mátyás király térre, furcsa módon most mégis Szerbiába tér vissza, azért, hogy haldokló édesapját ápolja. Persze Ottó nem int végleg búcsút a Barátok közt csapatának, két hónapja új szerepkörben, rendezőgyakornokként dolgozik. Ottó családját is a sorozatnak köszönheti, hiszen Deutsch Anitával a forgatások ideje alatt ismerkedett meg, és azóta két gyermekük is született.

- Egyrészről fájó volt az utolsó jeleneteket leforgatni, másrészről pedig nagyon élveztem az egészet, az írók ugyanis nagyon eseménydúsra tervezték. Az utolsó jelenet után a stáb tagjai elbúcsúztattak, köztük Kalamár Tamás, a Barátok közt producere is, aki azzal egyidejűleg, hogy megköszönte az elmúlt tizenegy évnyi munkámat, új munkakörben köszöntött a csapatban. Korábban beszéltünk arról Tamással, hogy kipróbálnám magam rendezőként, de konkrétumban nem állapodtunk meg. Bevallom, nagyon örültem, hogy nem kell örökre búcsút intenem a stábnak, és valahol ez meg is könnyítette számomra Imre távozását - mondta a Blikknek Kinizsi Ottó, aki azt is elárulta, terveit változtatta meg a Barátok köztért, amit nem bánt meg.

- Tizenhét éves voltam, amikor bekerültem a sorozatba. Akkor azt gondoltam, hogy ha eljön az ideje, felvételizek a Színművészeti Egyetemre, becsülettel végigjárom, és esetleg rendezőként kipróbálom magam. Elengedtem ezt az álmot, amit egyáltalán nem bánok, mert a Barátok köztben eltöltött évek alatt rengeteg tapasztalatot szerezhettem. Talán túl sokat is színészileg. Ezt arra értem, hogy néha már a színpadon is túl tudatos voltam. Mindig figyeltem arra, hova állok, hogy ne takarjam a kollégát, vagy ne csináljak árnyékot. Ezt a mindennapos rutin után nehéz levetkőzni - tette hozzá Ottó, aki azt is belátta a tizenegy év alatt, hogy akármennyire szeretné, nem lenne jó akcióhős. A forgatások során olykor ezt az oldalát is meg kellett mutatnia.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Költözés Nikivel (Kakasy Dórával) együtt költöznek el a Mátyás király térről
Költözés
Nikivel (Kakasy Dórával) együtt költöznek el a Mátyás király térről


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: